Shopping och vinlunch :)

Satt hemma på förmiddagen och jobba, eller jobba vet jag inte… sjukt lugnt då alla har semester men hade iaf koll på mejl och sajten 🙂

Vid strax efter tolv mötte jag upp Marika som hade tränat, tanken var att jag oxå skulle det men visste inte om jag kunde vara ledig från jobbet… aja… hur som så började vi på Rizzo där Marika shoppa loss på två par as snygga skor och jag ett par, dessa:


Så jävla snygga så nu längtar jag till i vår så jag kan använda dom 🙂 De var på rea, halva priset så endast 695 kr..

Vidare till diverse olika affärer innan magen kurra och vi tog en vinlunch på Riche, stor hamburgertallrik och vin 🙂Blev en långlunch med massa skratt och skvaller, good times! Efter lunch plöjde vi stadium och Mio, jag gick loss på mio och köpte 4 kuddar till soffan när allt de röda ska bort och lite blockljus. Visar sen när jag dekorerat 😉

Hem med tunnelbanan med alla dessa tunga kassar och förbi systemet… vet fortfarande inte vad jag ska göra på nyår men köpte iaf hem lite vin som jag kan ha ifall ifall… annars får jag ta mig ett glas i ensamhet 😉 En snabbdusch och nu ska jag snart iväg och träffa upp Emelie och Lovisa. Ett glas vin på Riche… hehe…. stammis eller? och sen har vi bord halv åtta på Story. Just nu sitter hamburgaren uppe i halsen på mig fortfarande men de hinner nog lägga sig…

Ha en trevlig fredag och krama varann…

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *