Ralph Lauren, CK, DKNY etc…

Idag har fötterna jobbat dubbelt så hårt! Har plöjt igenom flera gallerior, måååånga butiker, gatorna upp o ner, rulltrappor och hissar och nästan hängt mig på slutet då jag vart så trött. Vi är här på jobb-secret mission ch har träffat och kommer att träffa fler partners för en framtida portfölj på Dynamio C. 

Vi jobbar hårt och med dottern i bagaget är det inte lätt. Men mellan möten och den lilla lilla fritid vi får ut så pasar vi på att kolla in i butikerna, allt finns ju så tajt inpå så man bara går in: SHOPPAR och går ut 🙂

Oh det är så spännande att se vart dessa möten leder till! Jag har ju kämpat med bokningarna och slitit hårt för att hitta ”rätt” virke, men det är som på casino – du vet fan inte hur det går förrän tärningen stannat…

Shoppingen idag består av två fulla påsar från Ralph Lauren, till Nayomi har vi en ny garderob och de enda jag ”saknar” nu är ett par skor!

Vi har ätit kulinariskt, njutit med goda drinkar till lunch, passat på att dricka goda viner och chansat på kinesisk matkultur. Ibland åt pipan och ibland helt rätt för smaken. Kineser alltså, vart har de fått smaklökarna ifrån? Vissa maträtter går inte ens att beskriva med ord, men shit vad jag garvat och förundrat mig på vissa rätter! Idag tex åt vi en hamburgare med ÄGG på! Bästa roomservice maten! (Bild)

Jag älskar deras sjuka matgrejer, trodde jag hade konstig smak men kineserna alltså…ching chong 😉

Vi gick även igenom en feting marknad med massor av fejk väskor, plånböcker, Beats hörlurar, Apple tillbehör, kläder och porslin och man kunde till o med köpa en gul bläckfisk i en av marknadens restauranger! (Bild)
Jag köpte inte bläckfisken, men ett par nya skålar och ätpinnar blev de, spännande att se hur dessa packas hem sen haha!

Helt galet, hur lyckas man trycka in så mycket folk på en sån liten marknad? Eller på tuben, eller när man korsar gatan. Det är inte som hemma när gubben blir grön och man trippar fram. Här är det 1000pers som korsar gatan och man måste bara GÅ! Inte stanna! GÅ! Samma sak i t-banan, du blir nermejjad om du stannar, tvekar eller tänker för länge. Folk är galna, de tar för sig och ingen som tänker som vi gör hemma med kösystem, här finns inget system… Bara att gåååå!

HK är härligt och lite för ordnat. Allt är på sin plats men med väldigt mycket folk. Ingen tvekan om att dessa system tagits fram av duktiga bönder. För att slussa folk genom gator, torg, marknader, t-banan och allmänna platser som man gör med boskap: säkert, effektivt och systematiskt. Överallt. System och regler. Helt korrekt och i tid.

Jag har slängt in en del bilder här. Allt från mat, shopping, turistattraktioner och t-banan. Imorgon blir det ännu flera möten i spännande HK 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *