Naglar :)

Flera år i rad har jag gått och fixat mina naglar hos världens bästa nageltjej, My på mys naglar på st: eriks plan. Men i somras kände jag att jag måste vila mina naglar och se hur de mår under. Ni kan ju själva tänka er hur kvaliten var efter 3 år med förstärkning…. de var som asplöv 🙁

Jag hade på förstärkning och målade dom för att göra det bättre och nu i december så kändes dom bra igen 🙂 Tanken var att gå och göra igen men kom på att jag ville prova själv. Så i fredags så gjorde jag iordning dom och i dag… nästan en vecka senare ser de ut så här:

Hade inga förväntningar men är glatt överraskad 🙂 100 kr kostade materialet totalt och jag har massor över så jag säkert kan göra igen om jag vill…. ska bli kul att se hur länge de håller.

Strax ska jag iväg och köra en klass, en pova på sen efter ska jag träna själv… ser fram emot det då jag inte tränat på nästan 2 veckor 🙂 Träningsvärken kommer kännas skön i morgon 😉

Puss & Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *