Love is all you need….

Hängde på låset i morse vid 11 när liljeholmstorget öppnade upp för mellandagsrea. Men efter 28 min var jag påväg hem igen, ändå hann jag med HM, Vero Moda, Gina Tricot, Indiska, Hemtex och Sisters… Det är ju bara skit på rea! såååå trist.

Som vanligt fyndade jag ingenting från rea men fick med mig en kofta hem iaf, från Gina Tricot. Svår att visa på en galje då den är öppen och man bara stänger den med en stor säkerhetsnål typ men här är den iaf:

Hade hoppats på att hemtex skulle ha lite bra priser på kuddar då jag skulle behöva nya, men inte det såklart.. däremot hittade jag den här söta kudden som ska få pryda min säng så fort jag fått ordning på sovrummet 🙂

Skönt att ha haft lite långledig nu, jag har dock jobbat alla dagar…. japp… tom julafton. Har supporten på jobbet hela veckan men det har inte kommit in så mycket så kunnat vara ledig en helt del oxå 🙂 Lite avis på er som är helt lediga denna vecka, tyvärr inte jag 🙁 jobbar i morgon men tror faktiskt inte jag kommer kunna göra så mycket då alla jag behöver komma i kontakt med är just lediga!

I morgon ska jag träna för första gången på länge…. äntligen har förkylningen gett med sig, vila lönar sig…. som jag sovit och vilat dessa dagar alltså… 😉 liggsår snart… *fniss*

Snart Nyår oxå, vad ska ni läsare göra???? Berätta…

Jag har inga planer än…. märkligt när man vet att vissa vänner ska göra saker och inte frågar om man vill komma? Men det är som vanligt… vill man göra något så får man styra själv, att förvänta sig att någon annan fixar är för mycket begärt…. Trist bara när man alltid frågar dom!

Aja… 2013….. nytt år, nya möjligheter… bort med negativ energi och in med kärlek!

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *