Klackarna i taket!

I dag känns det som en traktor står på mitt huvud…. men det var det värt! Vi började kvällen med ett (och ett halvt) glas på Riche, sedan vidare till Wallmans salong där höggravida Sara och Zaida mötte upp oss. Sara är så cool, har BF om 6 dagar men hänger med ut på en tjejkväll, så vill jag bli om jag skulle bli gravid 🙂

Bra platser, grym show, massa vin, shorts och drinkar… Därav traktorn på huvudet!

Maten var okej, sill till förrätt, oxfilé till varmrätt och massa smågotti till dessert!
Iom att Jenny jobbat där så fick vi grymma priser och Sara kände bartendern.

Tack Sara för alla shorts ”du” skicka in.. När du gått så sa bartendern att de var från dig 😉

Vi var kvar på Lola som nattklubben heter efter showen fram till ett innan vi promenerade bort till Cafet, en liten miss 🙁 mycket yngre pga att det var The Voice där. Men massa dans innan det blev mat på Max och taxi hem 🙂

I dag är det bara påt igen, söta Marika och kanske Zaida kommer hit på middag innan vi ska iväg på ett VIP event på Cafet 🙂 Ubersnygga Marlena och Jessica har ett julevent där. Tänker dock ta det vääääldigt lugnt idag.

I morgon lilla julafton hos Magda, Felix och Frida. En liten tradition vi har, god mat, glögg och uppesittarkväll. Jag sover kvar och tar sen tåget ner på förmiddagen till mamma och pappa 🙂

Trevlig lördag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *