Idag kommer tomten :)

Vi har varit snälla iår och tomten har redan lämnat massor av paket! Mer kommer och de är till barnen. Kalkonen står i ugnen, vi har gjort egna choklad praliner och more2come! 

Om någon inte har planer ikväll och känner att de gärna vill bidra till hemlösa och andra som samhället glömt, så möt upp ett gäng engagerade ikväll! Medborgarskapen, uppgång Björns trädgård kl 19.30. Ta med de du har i form av vantar, mössor, någon varm jacka etc…kolla gärna Facebook gruppen: insamling till dom hemlösa
Man kan aldrig göra för mycket 🙂

Hoppas ni får en fin kväll allihopa! Nu måste jag snabba på här hemma! Återkommer med en härlig julmeny som vi bakat, knådat och grillat fram ikväll. Lite julig inspiration från det traditionella, mumsigt!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *