Nyårslöften 2013!

Snart inviger vi det NYA året!
***
Många av oss lämnar etttaskigt år bakom sig, andra ser framemot ett nytt år med nya möjligheter och ett antal är tacksamma att de får leva till de nya året. Alltså är det många livshistorier som träder i kraft för att höras och häpnas över
***
Jag har ett väldigt fint år att lämna bakom mig, och har även ett fint år att se framemot, jag ska göra allt jag kan för att de nya året ska bli så bra som möjligt för både mig, min familj, min släkt, mina vänner och alla som förtjänar eller behöver mig eller mitt stöd 🙂
***

Mina nyårslöften för 2013 är klara 🙂

Jag har noga tänkt igenom dessa och efter ett par sömnlösa nätter har jag nu bestämt mig för några löften att hålla nästa år!

Här kommer dom, i viktighets ordning:

1. Börja inte röka
2. Sluta inte gå till gymmet
3. Fortsätt med allt mitt goda!

Tycker dessa tre är tillräckligt att hålla året ut 🙂

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *