Trött…

….. mest hela tiden 🙁 Den här förkylningen dödar mig… och inte nog med det fick jag natten till i tisdags sån jä**a tandvärk. Vaknade mitt i natten och fick ta en tablett, på morgonen var den borta, ringde tandis och de rådde mig till att vänta om jag inte hade ont. Dagen gick, kändes bra… i går kväll kom det igen. Natten var bra, inte ont och nu känns det bättre 🙂
Sjukt de där med tänder, vill ju inte ligga i helgen och i jul…. tur man har mobilnumret till tandläkaren ifall ifall! Därav min frånvaro på bloggen, inge kul att skriva när man mår dåligt!
 
Jobbat hemma hela veckan, då ser en dag ut ungefär såhär:
07:00 upp, kaffe, sätta på datorn och går igenom mejl
08:00 frukost (aldrig varit en frukosttyp så det tar ett tag på morgonen) Jobb fram till:
12:00 Lunch (oftast framför datorn och jobb)
12:15- 13 så slumrade jag till  (idag alltså, inte varje dag)
13:00 kaffe och jobb till kväll… idag stängde jag datorn vid 15:45…
 
Underbart att ha min tiger hemma igen, idag har vi myst lite och han har varit modell 🙂
 
 
I kväll skulle jag tränat med Marika, men det säger ju sig själv att jag inte kan… så hemma på soffan och jag SKA må bättre i morgon.
I morgon möter jag upp tjejerna på Riche för ett glas vin innan vi ska på Wallmans och äta 3-rätters och se showen! Efter blir det ett besök på nya nattklubben Lola vidare till Cafet, V eller Rose… vi tar det som faller in 🙂
 
Lördag är det halabaloooo igen, återkommer om det!
 
Nu blir det mys i soffan!
 
Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *