oh lord…where 2 start…

Ni vet när man har så mycket att göra och hjärnan väller över av tankar, planering och inspirationsflödet har inget stopp, den bara väller ur…ja då är det jobbigt! Koncentrationssvårigheter, insomnia och helt insomnad utan att vakna dagar har jag haft. Senast imorse (tror jag) så vaknade jag och min man kollade på mig och frågade om JAG hämtat vår dotter till oss inatt? Näää sa jag, jag har sovit som en stock! Har varken hört eller sett något och nu ligger hon emellan oss och snarkar, klockan sådär strax över 6 på morgonen…hmmm….???

Ja och så har jag alltid så mycket att göra, eller inte. Jag gör ju saker som blir att jag får mycket att göra, som att tex ta ut 4 PROPPFULLA lådor i badrummet som jag tänkte ”sortera” ikväll. But whyyyyy??? Jag orkar ju inte men jag MÅSTE nu när allt ligger där. Och sen när lådorna är fixade, då måste jag samla ihop allt som jag inte vill ha eller har överflöd av och ge bort. Jag slänger sällan saker, har lite Eco thinking i mig och ger hellre bort till användning än att proppa soporna med smink, skönhetsvård och annat roligt. Nån som behöver nagelsax? Har 4 stycken! Och varje gång jag behöver en så har vi ingen…Ni fattar va…

Och tvätthögen går inte att missas! Den börjar likna mount everest! Problemet är att vi inte hittat något bra att ha där sen vi sålde skötbordet som slukade alla handdukar, tvätten och annat som nu ligger i Ikea påsen nu…puuuhhh, delar med er av min frustration nu. Faktum är att vi borde åka och köpa ett skåp vi hittat så att vi får bort allt ur detta kaos. Men de är ännu ett projekt! Men vart börjar man och slutar? Ikväll måste jag avsluta dessa projekt. Imorgon måste tvätten tvättas! 

Just nu måste jag andas lite…kramar om Vi Föräldrar…

Luktar nummer 2, min dotter står bredvid mig, tror hon är skyldig till denna odör. Mmmm, dax att byta blöja? Har iofs vant mig vid stanken nu. De är bara föräldrar som kan fatta att man ”vänjer sig vid lukten”. Den lukten alltså…typ samma lukt som på dansgolvet på Birka Cruise. Fast inte lika vidrigt som på Birka…

 

Gott folk. Jag är ”fullt normal”, jag skyltar inte med bilder på ett galet stökigt badrum, jag skyltar med att kunna vara stressad och frustrerad samtidigt som man kan behålla glädjen och leendet på läpparna fast allt är lite kaos. Det är att vara normal och ha förståndet kvar. För att kunna orka byta bajsblöja, städa, vara evigt trött, jobba heltid, hinna med alla ”måsten” och fortfarande lyckas vara lycklig så tror jag på fullt allvar att man måste VÅGA MISSLYCKAS med allt man inte lyckas med. 

Deep shit. Tänk på det 😉

Nu måste jag byta blöja, till o med Barry flyttade på sig haha!

 

/Y
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *