Burberry väst med krage

Skulle köpa en värmande jacka till min lille Barry då han fryser ute, faktiskt fryser han! Inne på Chic Dog fanns de så mycket putte-lille-gulligt så jag blev helt till mig! Kunde shoppat loss på stickat och bling-bling men han är ju trots allt en han, så jag tänkte vara schysst och låta bli allt guldigt, rosa och diamanterna fick vara kvar i butiken. Manligheten får han behålla och de blev en stilig väst i Burberry style i bruna färger som passar bra 🙂

Han har gnuggat sig på varenda matta och även gnuggat på julgranen för att få bort den nya västen. Med glitter i pälsen från granens bollar gick han runt till alla tänkbara mattor…Nu har vi glitter mattor(!)

Vad fasiken, här vill jag att han inte ska behöva frysa och köper en väst för 600spänn och han vill bara bli av med den 🙁 och inte nog med det! Han hade lämnat en färsk bajskorv i badrummet som hämnd.

Kul hund…västen ska på!

Woff!

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *