Glad Lucia!

GLAD LUCIA LÄSARE!!! (säger man så? Glad Lucia?) aja… ni vet vad jag menar 🙂
 
I morse när jag stod och borst tänderna så stod jag i mjukisar och topp och såg då att jag faktiskt har små, små, små…. JA jag sa smååååå magrutisar 🙂 Glad Marie…. och TACK POLE!!! Jag är så glad att jag ser vad Polen gör med min kropp, jag känner mig starkare, jag SER starkare ut… Jag kör bara Pole nu, inget gym mer än att jag springer på löpband 1 gång i veckan i 30 min för att värma upp inför 1tim och 20 min stretch…. thats it! Och ändå händer det grejer… Jag äter mer än någonsin och tänker inte alls på vad jag stoppar i mig 🙂
 
 
Iom att jag jobar i kväll så kommer Johanna och Lina med sina små hit idag kl 14 för lite Luciamys. De ville kolla in lägenheten och jag tänkte bjuda på glögg, lussekatter, peppisar och lite annat smått och gott 🙂 Ska bli mys!
 
Som sagt i kväll jobb… SJÄLVKLART samma kväll som eventet med Finest.se och Alexander Ervik och Robert Tennevik 🙁 Hur kan man alltid tajma så fel? Aja… ha så kul i kväll…. tänk inte på mig 🙁
 
Önskar er en fin dag och ta en extra kopp glögg i kväll, det värmer skönt!
 
Kram Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *