Uppvisning!

I dag har vi uppvisning i studion, jag är verkligen as nervös… sovit halv dåligt och ont i magenm USCH!!!

I går hade vi genrep, det gick åt hel***e för mig, vi har två tunga lyft och i det andra kom jag inte upp 🙁 De andra gjorde det men inte jag, jag är alldeles för trött i musklerna och detta gör att jag är ännu nervösare… och inte nog med det så kom min scenskräck fram igår igen… gaaahhhh… Söta Sofia i min grupp fråga hur det var med mig då jag såg helt sammanbiten ut, jag var så nervös för genrepet och ännu mera i dag då det gäller….

OCH… jag har 4 söta vänner som kommer och tittar <3 vill ju att det ska bli bra….

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I dag ska jag sticka in till city vid lunch, mitt nattduksbord har kommit som jag beställt, de hade bara ett när jag var på Mio så de andra fick jag beställa. Nu har det kommit 🙂 Ska även kolla om de har en sängkappa som passar min säng… har ju en kontinental säng så den är ju högre än vanliga, men jag tittade på nätet och de ska ha en som är hela 52 cm långt 🙂 (normalt 40 cm)

Nu måste jag jobba vidare…

 

Tjing,

Marie

 

PS…. Håll tummarna för mig i kväll vid 19 tiden

PS2… GLÖM INTE GÅ IN OCH NOMINERA OSS TILL ÅRETS MEDLEMSBLOGG (SE TIDIGARE INLÄGG)

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *