Perfekta julklappen :)

Denna kommer någon att få:

300kr för ett 3-pack, 60kr till Sammhall, 60kr till staten, 180kr till projektet Childhood: http://www.childhood.se/shop/childhood-armbandet-1

 

*************


Vem har köpt alla julklappar ännu? Inte jag! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så handlar inte julklappar i min familj om att glänsa, utan de handlar om att fortsätta med den traditionen som började för 2012 år sedan när Jesusbarnet fick gåvor från de tre visa männen. Tyvärr är de inte alltid vi lyckas med att komma ihåg detta, då allt stress sveper över och julmaten står i fokus. Men innerst inne så firar vi hans födelsedag. 

Vi är lite tråkiga kanske om man jämför med andra familjer när vi pratar julklappar. Vi köper allt som är användarbart och som man själv inte springer in för att köpa. Det är alt från strumpor, hygienartiklar, pyjamas, hårsnoddar, ljus, grytlappar, kreativa saker till barnen som lego, målarfärger, ritblock och faktist aldrig leksaker eller elektronik. Kanske en dvd film men vi undviker fällan där man ska jaga julklappar som en prestige sak. de är så onödigt att falla i konsumentfällan och köpa, köpa, köpa, bara för att de vill få oss att köpa.

Ska bli en trevlig lilljul i år 🙂 Ska träffa familjerna från min sida och min mans sida, hemma hos oss. Kommer bli många kramar och julönskningar. Ser framemot det! Jag och mannen ska fixa ngt gott i ”Osman style”, goda viner och julig atmosfär.

Önskar er alla en trevlig tisdag! Stressa inte för mycket, de gör jag, de är inte värt ett skit, de kan jag lova 😉

Kram

Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *