Pepparkaksgubben får sparken!

Helt makalöst jävla idiotiskt, men sant, att de förbjuder pepparkaksgubben från luciatåget! Vems dumma ide är detta? Vem har mage att ta bort den sötaste gubben i hela lucitåget? jag blir förbannad. Ska den bort för att den är brun? Alltså är de rasistiskt att ha en brun kaka i ett tåg? Då kan vi lika gärna ta bort lucian för de ser ut som KKK, eller är de en vit ”burka”? Och jultomten exsisterar inte så de är ett dumt påhitt, alltså bort med den röda åxå!

Vi kan väl klä våra barn i varmkorv och speghetti, det kan inte tolkas som rasistiskt! Och medans vi ändå håller på så sätt in en ärta och banan så har vi ett hälsotåg till lucian, herre jösses!

Vad tycker ni andra om detta? Vill ni ha kvar pepparkaksgubben, lucian och jultomten?

 

Kristdemokraterna borde ju sätta ner foten. Snart får vi inte fira lucia, julafton, påsk eller långfredag. Vems regler är detta? Inte kommer de från folket, detta kommer från partier, frågan är vilket? Hur blir de med nationaldagen? Inga nationalsånger på skolavslutningen och lära ut relion existerar inte…vart är vi på väg???

RÄDDA PEPPARKAKAN!

 

 

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *