Ny vecka – välkommen!!!

Nu är de nedräkning för mig, om 14 dagar drar vi till HK, Malaysia och vi ska träffa en massa trevliga partners, sola, bada, ta igen massa krafter, shoppa & äta gott! Faktum är att jag är helt utbränd just nu vilket suger. Trött oavsett hur mycket jag sover, svårt att somna på kvällen, orolig på nätterna, dricker mjölk som en dåre, har ont i kroppen, huvudvärk varje dag, koncentrationssvårighet etc etc…listan är lång och de betyder bara en sak. Jag är trött!

Men, nu är måndagen här! Jag såg mig själv i profil imorse och fick en liten hjärtattack typ! OMG, vad har jag gjort? Gått upp typ 5 kilo och tappat hållningen totalt! fasiken, efter min hårda 30 dagars diet som resulterade i magmuskler och en tajt rumpa så är jag på ruta 1 nu 🙁 det känns inte alls bra och jag gillar inte de jag ser!!!!!!

Så nu för faaaaaaan måste jag skärpa till mig och ta hand om mig själv! Träning, sund mat och ingen mer chips eller Ben & Jerrys. Punkt slut 😉

KOM IGEN YAZ!!!

Måndag – VIP mingel på Sturebadet

Tisdag – focuskväll + middag med styrelsen

Onsdag – VIP kväll på Make up Store

Torsdag – VIP Mingel med Finest.se

Fredag – Birka Kryssning med Lets Deal 

Lördag – Glöggmingel och mys med bekanta

Söndag – Julmarknad

 

Vad har ni för er denna vecka?

Kram

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *