21 dagar kvar….

Om tre veckor, alltså 21 dagar så går vi in i ett nytt år… Nytt år ser många som en omstart, vad ska jag ha för löften? vad vill jag uppnå osv…

Jag har inga löften, ingen idé då man bara blir så besviken på sig själv om man inte håller dom 🙁 Därmot har jag mål, några små längst vägen som är rimliga och sen ett större mål dit mina småmål leder mig!

Jag funderar just nu väldigt mycket på hur jag vill leva mitt liv? Är jag nöjd som jag är och har det? Bara jag själv kan ändra det och mig själv… bara jag och ingen annan kan få mig själv att tänka annorlunda, ta beslut utifrån vad som får mig att må bra…

Jag vill hjälpa till mera, hjälpa personer som är i stort behov av det… kanske lever utaför samhället, inte vet hur man ska komma tillbaka… men hur ska jag göra det? Jag vill ta hand om alla hemlösa männskor, alla hemlösa djur som lever på gator… jag vill skydda alla barn som lever i fysiskt och psykisk misshandel, inte har mat på bordet varje dag eller en säng att sova i. Jag vill ta hand om alla hemlösa djur som tvingas jaga mat i sopptunnor och bli omhändertagna av fel sorts människor som använder dom till kamp eller tar deras skinn och säljer till högstbjudande..

Jag kan verkligen bli arg när jag tänker på hur världen ser ut, hur kan ”han där uppe” tillåta det? Jag får ont i magen och hjärtat när jag tänker på det!

OCH NI SOM LÄGGER UPP MASSA HEMSKA BILER PÅ FACEBOOK ”GILLA OM NI ÄR EMOT BLA, BLA, BLA” – klart som fan jag är emot men vad FAN hjälper en bild på facebook??? ta den tiden och stoppa in en 5 krona, en tia eller 50 lapp på en organisation som Stadsmissionen, rädda barnen, WWF eller liknande… DÅ BRYR NI ER!!!!

 

2013 ska bli ett bra år, det vet jag! 2012 har helt ärligt varit bland de värsta åren jag varit med om 🙁 Aldrig haft så känslomässig berg & dalbana någonsin…. Trodde 2011 var det men kom igen, det var bara förrätten!

Har nu flyttat och bytt jobb vilket är en bra start på mitt liv, det har varit en tung del förut som lättat 🙂 Nu kan det bara bli bättre. Massa roliga saker inbokat redan 2013 och mina träningsmål är rimliga och nåbara! Mera fokus på mig själv och göra det jag tycker är kul… ta bort all negativ energi i mitt liv och fram med de som ger energi i stället. Lära mig att säga NEJ, inte alltid vara till förfogande….

Har en stark fundering över att sluta blogga…

 

I dag är det GENREP, i morgon UPPVISNING!! Går det bra så slänger jag upp en film på vårt uppträdande…

 

kärlek,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *