Vivaaaa Las Vegas & so much more!!!

Dags för en förändring? Ny hedder? Ny blogg? Lägga ner blogg? Flytta den? Vad som än händer 2013 så är det skitkul att se på våra bilder som vi tog till denna headder, haha, så jävla kul vi hade! Vi har alltid kul, spelar fan ingen roll om vi suttit hemma i pyjamas eller festat loss i paljetter, alltid så kul! 

Och resan till Las Vegas som var helt insane!!! Så JÄVLA kul resa, första kvällen var ett skämt, vi somnade kl 6 på kvällen och tände lampan när klockan ringde vid 8 på kvällen, såg på varandra, åt en ahlgrens bil, såg på varandra igen och ba: vi sover kvar…okej, de gör vi, godnatt…

Miss M och mama Yaz: vi gillar sarkasm, sjuk humör, snuskiga stories, skvaller, allt på s…eller tja, inte allt, men ärligt så tycker vi om ha rooooligt åt allt och alla och åt oss själva! Har någon haft tråkigt i vårt sällskap så är ni välkomna att skriva ett inlägg om det. Haha, jag skrattar redan för jag vet att Marie kommer älska ägg-i-ögonen bilden hahahaha! 

Marie – kommer du ihåg tattarna vid poolen i LV? Du sa att du inte visste vad Facebook va och att en smartphone va för att ta bilder! Hahahahahah, och att vi träffade på Alexander (red på Finest) på flygplatsen i en ONE PIECE! Haha, orka…fan, dax att dra nånstans igen, snart! LV i repris? Nån som vill haka?


*************

 

Marie: Allvarligt, sista bilden sen drar jag!   Yaz: mmm…har du sett att jag trampat på hundbajs? 

Yaz: Mount Everest?     Marie: Nja, Hammarbybacken…

To be continued….

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *