Den siste måltiden!

I dag var det dax för den årliga skaldjurs julbordet med mina fina fågeltjejer på Hotell Reisen i gamla stan 🙂 Detta var tredje året i rad vi går dit… vi frossa i hummer, havskräftor, krabba och räkor. Det finns även sill, potatis, lax osv…. men den tabben har vi gjort förr så denna gång gick vi direkt på skaldjuren 🙂 Två stora tallrikar med mumsigheter… Och en flaska Cava!

Detta år blev dock det sista… julbordet var bra (havskräforna var bäst) MEN…. Att höja priset DET DUBBLA på två år är INTE okej 🙂 Först året betalade vi 495, förra året 545 och hör och häpna…. I år kostade det 955 spänn???? Skärpning Hotell Reisen!!!

Vi borde anat något när det förr om åren varit fullt när vi varit där och i åt var det bara 5 bord 🙁

Nästa år hittar vi något annat ställe!

Jobb en timme till sen en powernap innan jag jobbar kväll (20-22)

Vad har ni för planer fina läsare? Dela med er vettja 🙂

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *