En bra dag :)

Vaknade upp i morse och hade fina Jessica brevid mig 🙂 Hon har varit hos mig i 2 nätter, hjälp mig massor med nya lyan 🙂

 

 

I går kom sängen, OMG svin fint blir det i mitt sovrum… har ju målat om det i grått… sen gjort egna ränder i lite valda färger, kanske slänger in ett kort på det sen!

I väg ut på jobb, hade ett grymt möte med Kungliga operan och fick även en liten snabb guidad tur…. visste ni att det finns ÖVER 1000 rum där? Var inne i lite speciella, hemliga som jag inte kan berätta om men shiiiiiit vad fint det var, som att komma in i en sagovärld. Det coolaste var en spegel som satt på väggen och tittade man i den så var det evigheten man såg… det fanns inget slut i spegeln.

I kväll var jag och tränade med Marika, lika kul och jobbigt som vanligt 🙂 Tack söt!

Hem snabbt och REVENGE!! Den absolut bästa serien what so ever… nu blir det Hells Kitchen sen SLEEEEEEEPPPPYYYYYY

sleep tight 🙂 (varför säger man så egentligen?, sov tajt?… fattar inte)

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *