Nu är det offentligt :)

God morgon!

Sovit i nästan 10 timmar i natt, kände i går kväll vid halv åtta att jag var ovanligt trött… när klockan var nio så gick jag och la mig. Tog inte många minuter innan jag somnade och vaknade halv åtta i morse, GALET! Och att jag dessutom sover på soffan och sovit så många timmar i sträck är ju helt galet 🙂

Ni läsare kan ju inte undgå att min passion här i livet är POLE DANCE, jag älskart och på stången är där jag hämtar energi och känner mig lugn.

Har ju tränat i totalt i 1 år och 8 månader och kommit otroligt långt, enligt mig själv 🙂 Är stolt som tusan! I sommras började jag undervisa i Event klasser, dvs möhippor, svensexor, födelsedagskalas osv…. MEN… för några veckor sen fick jag förfrågan att undervisa i kurser 🙂 Jag hade inte tänkt på det förut men blev ju såklart SUUUUUPER glad för förfrågan 🙂 

 

 

SÅ MINA VÄNNER… har ni funderat på att börja så kan ni köra för mig från och med i Januari 🙂 Jag kommer hålla nybörjar klasser samt nivå 2 (fortsättning) Klicka på länken nedan för att se vilka dagar och tider jag kör:

http://www.polefitness.me/Kurs-v-3-10.html

Det finns även så kallade öppna klasser som man kan anmäla sig till:

Onsdagen den 12 dec kl 18.00-19.00    (DENNA KLASS KÖR JAG)

Onsdagen den 12 dec kl 19.00-20.00    (DENNA KLASS KÖR JAG)

Torsdagen den 27 dec kl 17.00-18.00

Torsdagen den 3 jan kl 17.30-18.30

Söndagen den 13 jan kl 15.00-16.00

Lördagen den 19 jan kl 12.00-13.00

 

Till dessa klasser behövs ingen förkunskap, kostar 300kr/pp och man får prova på under 1 timme hur det är att träna Pole Fitness, det ända du behöver göra innan är:

Anmäl dig via mail info@polefitness.me eller telefon 070-730 36 12. Ange på vilket pass du vill komma, samt ditt namn, mail och mobilnummer.

Redan nästa onsdag kör vi öppna klasser och då är det jag som kör 🙂

 

Hoppas såklart på att få se någon av er på den öppna klassen iaf, det är den absolut roligaste och jobbigaste tränignsformen 🙂

 

Må gott,

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *