Så förbannat slarvigt av mig…

I dag när jag var mellan två möten och hade 20 min att slå ihjäl tänkte jag ta tillfället och köpa mig en ny mössa, vantar och raggisar då jag inte har en blekaste vart de tagit vägen. Sen att kylan kom som ett brev på posten borde ju inte vara en nyhet då det händer varje år men ändå blir man lika chockad varje gång..

In på Åhlens och hittade en jätte fin mössa som satt som ett smäck… sen vidare på möte.

Efter mötet sprang jag som vanligt ner till tunnelbanan, bytte i slussen för att åka vidare hem… precis när jag klivit av tunnelbanan inser jag att jag inte längre har påsen… jag har glömt den någonstans 🙁 Ringer dit jag hade mötet men den fanns inte där, jag har antagligen glömt den på tunnelbanan 🙁 Blir såååå trött på mig själv.. min fina mössa, vantar och raggisar 🙁

Mest av allt blir jag irriterad över att ingen sa något, det var ju hur mycket folk som helst i vagnen… någon borde ju sett.

Aja… jag får skylla mig själv och frysa några dagar till helt enkelt!!

Heeeelt onödigt vetande… jag hittade mina favvoäpplen, Fiji på hemköp…. så de så 😉

Hejdå,

M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *