Kissie OMG!

Är detta tjejen som alla läser om? Allvar alltså? Är de hon som typ har flera hundra tusen läsare mellan 7-19år på sin blogg! Shit jag blir faktiskt riktigt ledsen och rädd! Det är inte klokt att hon inte ser de jag och många andra sunda människor ser: ett benrangel med stora tuttar som ger ett endaste budskap till unga, känsliga och lättpåverkade tjejer. Att vara smal och ha största pattarna.
Vad annars?

Faktiskt så respekterar jag allas val av hur man vill se ut. Men om man vet att ens budskap påverkar flera HUNDRA TUSEN läsare, och läsare som är i ett av livets tuffaste skede av utseende och personlighets fight, så tycker jag att man bär på ett enormt stort ansvar genom de man skriver och visar i bilder!

Shit jag blev så chockad av att se tjejen alla unga pratar om. Har inte hållit mig upp 2 date att de var en som inte förstår handlingarnas krafter.

Är de bara jag som känner såhär?

PS. Glöm inte kolla inlägget med vår julkalender DS.

/Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *