Flytt och fixa helg!

Åh herregud vilken helg jag haft… pust…
Fredag kom flyttgubbarna och det började i kaos, deras lastbil hade inte startat på morgonen så de kom i en liten bil och fick åka två gånger. När allt väl var på plats så fick inte soffan plats varken i hissen eller att ta upp för trappen. Vid detta läge, klockan 16 på eftermiddagen hade jag bara ätit en lussebulle så efter att ha skällt på flyttgubbarna för att de var inkompitenta och inte gjorde sitt jobb började jag gråta…. jag hade inget tålamod alls 🙁
Ett samtal senare och Jia-Hwa och Lina var på plats för att hjälpa mig, härliga grannar man fått!! 🙂 Självklart fick inte vi heller upp soffan… suck! J-H sprang hem och hämta verktygslådan, vi skruvade isär den och då gick den tack och lov in i hissen, lyckan var total 🙂
 
Hela kvällen packade jag upp alla lådor, sen krascha jag i sängen… eller soffan för tillfället då sängen kommer på onsdag.
 
Lördag morgon, väckte Jessica vid nio och tio var vi på Ikea, sedan blev det mio, flugger och chili…. många antal tusenlappar fattigare åkte vi hem, målade första omgången i sovrummet. Sen började vi packa upp allt… jag köpte en del 🙂 bland annat: nattduksbord, lampor till hall, lampor till sovrum, nya sängkläder, steghylla, blommor, ljus, fat, kuddar till soffan…. ja en himla massa.
Blev mottligt glad när jag insåg att jag tog fel lampor till hallen, såååååå tillbaka till mio för att byta. Kom hem och kan bara ha en av de två jag köpt…. orkar inte!!!
 
Målade andra omgången sen fortsatte att montera möbler och styla… tack Jessica för all hjälp <3, vad skulle jag gjort utan dig 🙂 Puss!
 
Kvällen tillbringades med att jag, Jessica och Cicci åt pizza från ciao, ciao och rödvin… super mys!
 
 
 
I morse tände jag första ljuset och myste i soffan till nyhetsmorgon med en latte. Sen blev det träning med bästa gänget innan jag handla och åkte hem 🙂
 
 
Bakat lussekatter och kokat knäck hela eftermiddagen 🙂 Riiiiktigt julmys!
 
 
Slänger in en bild på hur det ser ut just nu, det saknas fortfarande lite saker såsom gardiner och mattor… men det kommer…
 
 
 
Solsidan på tv och jag ska äta lussekatter, knäck och dricka glögg…. perfekt avslutning på denna GALNA helg. I morgon är det jobb igen och tillbaka till vardag… fast i nya lägenheten 🙂
 
 
Glöm inte vår adventskalender här nere i tidigare inlägg, ända fram till 24 kan ni gilla och skriva er mejladress så drar vi en vinnare i morgon!
 
Kram
Marie
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *