Sista natten på Vv22 :(

Kom precis hem från Golden efter en super trevlig kväll, god mat, okej show… Lite seg i början men blev bättre i slutet. Vet inte om det var showen eller alkoholen som gjorde det 😉

Hummersoppa, silltallrik, anka med potatiskaka och sist pepparkakscheescake! 4- rätters och jag går och lägger mig mätt och belåten 🙂

Insåg precis att det är sista natten här på Vv22, shit vad jag kommer sakna detta ställe 🙁 Älskat denna lägenhet, har en trygghet här jag aldrig haft förut! Kommer bli svårt i morgon att lämna ifrån mig nycklarna 🙁 men livet går vidare, nytt kapitel i mitt liv!

Hade en grym karaktär idag, när showen var slut vid kvart i elva åkte jag hem trots att de andra säkert partajar hela natten lång… Ville vara kvar men förnuftet fick bestämma! I morgon är det upp tidigt…

Nu blir det revenge på play.se och sista natten i denna säng och lägenhet!

God natt, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *