Resultatet :)

Såhär fint blev mitt nya fina hår 🙂 Hälften så många fästen som innan och kortare, känns super bra… Fräscht och blankt och nytt!
Blir svårt att sova i natt igen, spänner alltid lite extra på huvudet när man precis satt i…. Men… Ska man vara fin, får man lida….

Egentligen skulle jag åkt hem till Yaz nu på kvällen men då jag var iväg och fixa hår så måste jag ta igen lite jobb i kväll.. Sen har jag lite kvar att packa.

I morgon jobb fram till 14 när jag hämtar hyrbilen, sen fylla den, ut till kajen och skriva sista pappren, få nycklar och den är MIN! Packa ur de jag har sen tillbaka hem, pack i mer, parkera om och upp och duscha och bli fin för kvällens fest! Fredag kommer jag vara i en bubbla tills alltför klart…. Herre vilken dag!!

Bara två nätter kvar i denna pärla, kommer sakna den massor 🙁

Ha en fin kväll,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *