Maries oglammiga liv ;)

När jag vaknade i morse så var jag utvilad, jag har sovit gott för första gången på lääänge.
I går när jag var på jobb så kände jag att huvudet började värka, halsen sved och jag frös… tänkte direkt att nu jäklar är det min tur 🙁 Åkte hem, hyrde en film, tog en alvedon och hoppa ner i säng redan vid halv elva tiden. I morse när jag vakna mådde jag bra…. jag lurade den igen 🙂
 
Bestämde mig ändå för att hoppa träningen..
 
Dagen har jag spenderat i min onepiece, jag har packat klart i stort sett allt, iaf de jag kan… så just nu bor jag i lådor..
 
Typ såhär:
 
 
Känner att jag har inte den glammigaste lägenheten just nu när jag packat ner allt och det är helt kalt 🙁
Fortsätter oglammit tema hela kvällen så drog på mig en hot chocolat and orange mask och förhöjde mitt oglammig utseende…. håret i en knut på huvudet, onepiece… och ja… ni ser ju själva…. snygg va?
 
 
Bjuder på det idag….
 
Måste bara hissa denna mask, fick den i någon av goodie bagsen jag fått… tror det kan ha varit Spanien och Licor 43 festen jag fick den i men den är AS skön…. just att den blir lite varm i ansiktet är super nice…
 
Fortsätter denna oglammiga dag med att värma rester från torsdagens Phad Thai från kiosken runt hörnet….
 
 
I morgon väntar en ny vecka och jag FLYTTAR!!! På torsdag eftermiddag får jag nycklarna och fredag morgon går flyttlasset…. hoppas på att hinna över med lite saker på torsdag eftermiddag innan jag har Show och middag på Golden Hits med min kollega Henkan.
 
 
Ha en fin söndag,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *