Snygg utan smink!

Ibland önskar jag att de räckte med att borsta tänderna, slänga på sig kläderna och så gå ut utan smink och se ut som en gudinna! Vem skulle inte önska de?!

Min vardag ser inte så ut tyvärr, fast jag använder väldigt lite smink och min hud är viktig för mig, jag vill inte slita ut den och minsta rynka ger mig panik!

Nu när kylan är här så känns de bra, lite torrare men de känns som om kylan håller ansiktet renare? Kanske är jag ute och cyklar men de är ju iallafall så att kylan inte ger lika mkt skada som solen i juli?!

Jag kör mycket hemma spa, har ju inte riktigt tid eller frihet att besöka skönhetssalongen stup i kvarten, så mina tillfällen blir hemma i lugnet och då kan även min nyfikna prinsessa få leka lite med mammas favoriter:

– Ansiktsskrubb från Body Shop, just nu kör jag en skrubb som innehåller blåbär (antioxidanter) och den skrubbar jag på rengjord fuktig hud. 139kr.

– Sen tar jag en AHA syra från Gildas som får sitta på i 10 minuter. Den skalar bort översta huden och tillåter nytt och fräscht växa fram. Den är bara 10% så inget som syns! De sticks lite. 300kr.

– Avslutar med en fet mask från Biotherm, den smetas på och sen tar man bara bort överflödet med papper. 199kr.

Sen känns de baby lent och fräscht 🙂

Men jag drar ju på mig pudret innan jag går ändå. Använder Bare Minerals och även deras mascara, 900kr för båda. Sen fyller jag på brynen lite, är ju absolut ingen talang på att noppa!

    
Thats it….vardags looken, inget speciellt, bara platt och naturellt, tråkigt?! Ja lite faktist, men att dra på sig lösfransar och partysminket vore ju tråkigt när festen väl knackar på dörren. Hur gör ni läsare? Har ni mkt smink, lite smink, inget smink?

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *