Jag är kär :)

Herrejä***r vilken dag och kväll jag hade i går 🙂 Tre fantastiska klasser i studion och på kvällen vart det drag!

Kvällen började med att Tobias Wallin, Tobias Karlsson, Cecilia Ehrling och Helena Franson hade kurs med oss… Jive, samba och disco var några av danserna vi lärde oss 🙂

JAG ÄR KÄR, i Tobias Karlsson… Synd att han är lagd åt anda håller 😉 Han är den trevligaste, roligaste och en grym pedagog… Han fick alla att kunna dansa. Tjejerna stod på kö för att få ta en sväng med honom och så fort de hamnade i hans famn så gled de runt på golvet som de aldrig gjort annat 🙂

Fick även en leverans från USA och Victoria’s Secret! Robin var där förra veckan och jag beställde min Favvo body lotion och dusch kräm! Love it <3

Nu ska jag snart iväg och träna igen, tyvärr är jag sluten i kroppen och mina fötter ömmar 🙁 Man är ju barfota och mycket på tå i Pole så mina fotsulor tar stryk 🙁 och att sen stoppa ner redan ömma fötter i klackar och dansa ytligare 6 tim är nog ingen bra idé 🙁

Kvällen…. eller rättade sagt eftermiddagen OCH kvällen tillbringas i soffan idag! Ska ta hand om mig själv lite, lägga AHA-mask (syra) och ta hand om mina små fossingar 🙂

Hoppas ni haft en lika bra helg som jag!

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *