Fjärilshuset är ett måste i kylan!

Sååååå mysigt, varmt och fuktigt är det på Fjärilshuset i Solna. Jag var där idag på förmiddagen med min dotter. De fanns fiskar, sköldpaddor, fåglar, lite farligare djur i små akvariet och i ”djungeln” fanns galet många fjärilar! De fanns 1000 tals, olika färger och former och dom flög överallt och var inte blyga! De fanns larver och man kunde se när de kläcktes, coooolt 🙂 
Fjärilarna är magiska….

Så fint:

Jätte spännande för både min dotter och mig haha, jag var i extas över alla färger och former! Och glitterfiskarna ”partyfiskarna”

Innan vi gick så klappade vi några fiskar (ofarliga) som simmade i en stooor tank. Läbbigt tyckte Nayomi! 

I deras shop finns massor med fina saker med inspiration från fjärilar. Jag köpte en liten fickspegel som har 2 speglar. 

Jag rekommenderar ett besök där, innan 12, sen blev de packat där. Kostar 110kr barn under 4 går in gratis.

Jusst D! Man kunde köpa larver eller kackerlackor i ask som snacks, saltade, jag vågade inte usch! 

🙂

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *