Mamma har stora tuttar!

Hahahaha jag DOG bokstavligen inne på 7.11 idag! Efter dagis så skulle jag bunkra upp med gott till kvällen och hade lovat dottern både glass och popcorn. På väg från dagis ser hon en bil, en såndär lastbil med nakna tjejer på ni vet, typ reklambilar för Club Prive eller nåt?! (Jag har alltid undrat vad som finns inuti, vad tror ni?)

Iallafall så är ju hon van att se rumpor och tuttar i hennes favorit musikvideos och de är stora som små och inget konstigt med de.
Men så åker bilen förbi och tjejen på reklamen är näck! Alltså syns tuttarna och så kollar min dotter på mig och frågar:
– ”va e dee?”
Varpå jag säger: ”de är tuttar! Stoooora tuttar!”
Och min dotter fyller i:
– ”jooomi åxå tuttar!” Och jag svarar snabbt med min pedagogiska ton och nyper henne vid bröstet för att göra tutt frågan begriplig för en 2 åring:
– ”ja Nayomi har smååå tuttar och mamma har storooa tuttar, pappa har inga tuttar…”

Sen gick vi vidare och in på 7.11. När varorna var lastade på kassan och jag skulle betala så ser min dotter biljäveln köra förbi butiken och så ska hon såklart ta upp tuttsamtalet: ”titta mamma! Tuttar! Mamma har stooora tuttar!”
Och så säger hon inget mer…

Kul, där står jag helt utblottad av min dotter, en 2 åring som glömde nämna att pappa inte har tuttar. Då hade ju alla dom i butiken fattat grejen. Men nu står alla, inklusive killen i kassan helt stumma och jag känner blicken i mitt bröst. Ingen vågar skratta, jag har ju inte stooora tuttar.

Jag tar emot påsen och ler ett tack, skyndar mig mot utgången och får ut ”men Nayomi, mamma har ju inga stora tuttar…”

/Y

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *