Lyx fredag!

 
Vaknade pigg och utvilad i morse 🙂 Skön känsla de där…
Jag äter ju aldrig bröd nästan men denna morgon sög min mage efter det så jag bakade scones till frukost 🙂 Nybakad scones med ost som smällt och en stor latte…. denna dag kunde inte börja bättre 🙂
 
 
Har mycket på agendan idag, ska få klart lite jobbgrejer innan jag tar helg och sen måste jag till datordoktorn:( min älskade dator, en MacBook vill inte starta.. är så trött på den. Haft den i 2 år och TRE gånger har den pajjat redan. För tre månader så krascha hårddisken så den är ny iaf…
En svng förbi systembolaget och inhandla en fin flaska rött till kvällens middag, ett träningspass och sen på tjejmiddag.
 
 
Önskar er en trevlig helg,
Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *