L’Oréal Professionnel WINNER is….

Nu är det avgjort. Roliga tävlingsbidrag har dimpat ner i mailkorgen och bara en kunde vinna!

Vinnaren av en hårstyling från L’Oréal Professionnel och en makeover By Yaz blir….trummvirvel….mera trummvirvel….

 

SARA KIRÁLY:

Saras motivering:  

”Efter en tid i Sydamerika med försök att se ut som Jennifer Lopez och med en rakpermanent för sydamerikanskt hår har jag lyckats förstöra det lilla svavlet av mitt hår och glans är så långt borta som man kan komma. Frissigt, torrt, rakt och helst av allt skulle jag vilja göra en Britney och raka av mig allt….så hjälp att fixa både volym, längd och glans är något jag är i stort behov av…Jag jobbar heltid med mössan på tills jag har råd att besöka frissan igen. Om jag inte vinner så lär min mössa sitta på ett tag till…”


Jag tycker ingen ska behöva jobba med en MÖSSA! Så Sara stort Grattis! Den 22 november ska du få en ny frilla och resten är upp till oss. Vi ska vinna detta, eller hur! Det vinnande paret får hårvårdsprodukter från L’Oréal Professionnel för ett helt år (värde 5000 kr)

 

Håll tummarna för oss 😀

Kram

Yaz

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *