Rösta på Sverige demokraterna?

Vill dela med mig en utbildningsvideo som visar hur kompetenta dessa unga killar är, de ska alltså föregå med gott exempel och uppföra sig som partiledare. Du avgör ditt intryck, jag har min uppfattning efter filmen: http://www.expressen.se/nyheter/sd-toppens-attack-skit-i-den-lilla-horan/

– Inkompetenta

– Outbildade

– Ansvarslösa

– Rasistiska och kränkande

– Inte ödmjuka, absolut inte bra lyssnare (behövs om man ska lyssna till sitt folk och deras behov)

– Egoistiska

– Opålitliga

– Känslomässigt instabila (farligt om man ska leda ett parti! Led med hjärta och hjärna och inte med känslor eller PMS attacker)

 

Det var mina valda ord efter filmen. Usch blää för SD. Deras politik kommer aldrig kunna lyfta upp folket och inte heller bära ett land som Sverige. Vi behöver starka, modiga och vältaliga politiker, ingen jäkla såpopera som smakar som gammal mjölk, vart är våra framtidspolitiker som kan styra och vägleda, motivera och föra oss framåt?

SD, ni hör till fanatikerna och huliganerna, till gamla testamentet där allt skulle styras med hjärnhand och där slaveriet var tillåtet och där svart och vitt inte blandades då inkompetensen var på hög nivå! Ni kan inte i leda ett land med de förtroendet ni visar genom de valda partliledarna ni har. Ni borde heta ”skämtpartiet”, ett parti som glider runt Stockholmsgatorna med nypolerade skor och tror att de är coolt att vara främlingsfientlig och pissa på dom som redan ligger, jag kräks…

/Y

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *