Jacob eller Edward?

Om du skulle vara vampyr eller varulv, vilken skulle du vara? Meningarna går isär och tankarna blir många, jag skulle nog vara en varulv, fast vampyr är coolt åxå, men just i filmen och den sidan man väljer?
Vi pratade om detta på jobbet idag, diskuterade vems sida man stod på och vem man skulle vara i filmen om man valde sida. Haha snacka om barnsligt kanske men vad fasiken, kul ju 🙂

Min biokväll gick åt pipan! Ingen barnvakt = ingen bio. Kollegorna får njuta av filmen själva. Jag bokade bio till imorgon för mig och miss M, kan ju inte missa snyggingarna Jacob i bar överkropp eller Edward i….inte bar överkropp hahaha! Blekare och tanigare kropp hittar man på bårhuset 😉
Men sista Twilight är ett måste, och om någon fjortis vågar störa min filmkväll imorgon, på Saga, 18.15 så bör ni hålla fnisset inne för mama Yaz vill se filmen, i lugn och tystnad…grrrrr…varulven pratar….

Jajja, kvällen blir med dottern i lugn o ro. när hon lagt sig ska jag fortsätta jobba. Min extremt kreativa middag blir, håll i er, ni anar inte! Tadaaaa: Dipp & Gurka plus morötter!

Nu blir de bada med dottern och trösta min hund som ylar efter honan som löper…stackarn, han ska få nån extra skiva kalkon och jag tar sömnpiller så jag inte väcks av hans gnäll inatt igen! Han vill bara ut och leta efter henne. En Twilight hund Saga 😉

The End…
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *