Skysurfing – Hemåt….

Borta bra men hemma bäst? Jag hade velat ha ett par dagar till, men känner mig piggare och starkare av denna mini vecka med familjen 🙂

Sitter på planet och är glad för surfandet så flighten går snabbare, jag kan uppdatera mig på lite grejer. Kan inte lägga upp bilder så detta får duga, uppdater senare, har så fina bilder 🙂

Igår hade vi en mysig dag som vi brände på beachen i ett par timmar, sen åkte vi till Las Palmas och kollade stan, åt och drack, kände av pulsen och bara ströade runt. Jag blev förtjust i några av portarna i Gamlastan, de kändes verkligen som att förflytta sig till historien och mysa runt i de tajta gränderna och tänka på att de levde här. För ett par hundra år sedan, häftigt!

På kvällen åt vi på en stakehouse som var helt fantastisk! Köttet kom in rare och sen fick vi steka på den mer på bordet, de var super gott och en upplevelse.
Drinkarna, wooow, betalar typ 5-6 euro per drink och en flaska vin för 9 euro! Galet billigt, de kan ju inte ha ngn alkoholskatt i detta land?!?!

Nu blir de en macka! Hungrig är jag och trött som bara den! Jag hoppas Nayomi somnar till Pippi snart så jag åxå kan få blunda i en timme eller två.

Kram på er alla!
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *