Riktigt besviken på Polé SM :(

Jag har längtat och laddat, varit förväntansfull och verkligen sett fram emot årets SM i Polé! I går när jag hängde i studion var Suleyman där och gjorde sitt genrep, jag fick agera publik och det resulterade i att jag fick tårar i ögonen för att det var så bra!

I dag var dagen med stort D, mötte upp Sara, Marika och Jenny för en fika innan på Non Solo Bar innan vi gav oss ut till mässan…. Väl på mässan droppade en efter en in från vår studio och det var kul att vi var ett helt gäng där för att supporta våra vänner. Tävlingen började och det var bra och fantasiska nummer vi fick se… både Simon och Suleyman gjorde bra ifrån sig och tror vi alla var stolta över dom.

Nu till stora besvikelsen…. Börjar med arrangemanget… hur kan man lyckas med så mycket fel? Extremt dåligt ljus, inget som kom till de tävlandes fördel. Inte nog med att man känner sig utlämnad och ganska ”naken” innan då man inte kan ha allt för mycket kläder på sig… ljuset var hemskt, varenda grop i benen syntes och blekheten denna årstid gjorde sig ännu mera påmind 🙁 Ljudet var riktigt illa under hela showen och värst i början innan de fått liiite ordning på det. En jury som till stor del bestod av medlemmar från samma studion och som hade 10/14 deltagare representerade? hur kan de komma sig?

Varför inte tillfråga alla de större studios i Sthlm eller varför inte runt om i landet om de kan sitta som domare? 

Sen när det kommer till själva tävlingen, alla var duktiga det kan man inte säga annat om.. MEN… om vi börjar med tjejerna… 3-4 st var självklara att stå på pallen, men de andra 6 personerna, vem hade valt dom? Hela upplägget är att man ska kvala in, VEM har valt ut dessa? och fanns det inget mellan de som faktiskt var grymma och de som var medel? Sååååå synd att inte någon tjej från vår studio sökte för jag vet massor som är bättre än fler av de som tävlade.

I kategorin killar var det 4 st uttagna, han som vann förra året sen en till kille (självklart från studion där halva juryn jobbar) och våra två killar. Det var redan klart från början vem som skulle vinna, samma kille som förra året… det köper jag för han var fantastiskt duktig, tog hela scenen och hade ett magiskt nummer. MEN…. sen… var bombis på att våra killar skulle ta tvåan och trean… men icke! Andra plats tog vi men tredje plats tog denna kille som kom från studion med halva juryn och helt ärligt…. han var så dålig!!! Var bergsäker på att han skulle komma sist… luktar jävhet här! Nä usch vad besviken jag är… Och nu kanske ni tycker att det är självklart att jag tycker våra killar skulle ta de platserna men efter att ha pratat runt med flera på tävlingen så hade vi rätt. HELT fel placering på killarna!!

Hoppas på att denna tävling ryker upp sig lite inför nästa år!!

Nu är det solsidan och slappa i soffan!

Kram Marie


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *