Sangria :) och ”the secret…”

Njuter av fulla muggar! Har bara hängt halvt livlös vid poolen idag och smyg sovit bakom mina svarta brillor 😉

Victorias Secrets nyheten: Parfym! Så SNYGG och sexig flaska!!! Doftar himmelskt gott! Mmmm….

Solen gör under, förutom feta linjer som nu visar hur jäkla blek jag varit för 24 timmar sen, så har mina händer blivit rörligare och huvudvärken kommer hädanefter från alkohol och sol, och inte för att moder natur blåser minusgrader i pannan på mig!

Vi bor fint och bra läge, har promenerat till närmsta centrum med shopping och restauranger. En Champagne sangria och största glassen på strandpromenaden blev de. Faktist så sitter jag i skrivandets stund och njuter av 1 liter rödvins sangria tillsammans med mannen.

Han blänger och vill äta middag nu. Vi hörs imorgon 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *