Jennifer from the block

Det var så jävla bra igår att till o med Madonna kan slänga sina 60år i väggen som artist! Allvarligt! De var show, de var ös från början till slut, en vältränad och väl koreograferad team och stjärnan J LO höll inte tillbaka på något utan gav hela publiken energi och action, riktigt nice att fått se konserten 🙂

Allt började i tid så vi hann inte ens dricka upp bubblet utan fick avsluta med ett glas efter showen istället. Så J LOs diva fasoner gick inte ut över oss i publiken, de var respekt. Inte som Madonna som efter 3 timmar sent kommer in på scenen och skäller ut publiken. Jäkla primadonna, hon borde ta lite latino lektioner i uppförande 😉

Jag är glad 🙂 och efter att sett J LOs maffiga extensions vill ha nu ha de ännu mer, kommer bli kalas snyggt!

Idag blir en lååååång dag. Sitter på tåget mot Göteborg nu. Möten och jobb, hemma sent ikväll. Saknar prinsessan, hon sov när jag kom och sov när jag gick. Lyckan var när hon kramade om mig inatt och trodde jag var hennes enarmade bebis. Hon kramade och sa ”beebiiss kom hit!”
Ooooh, imorgon vill jag ha en mor o dotter kväll, poppa popcorn och kanske köper en ny leksak eller ett spel att jag slipper höra på Dansa Kuduro 😉

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *