I need a Boost!

Jag svävar fortfarande på energin från gårdagens grymma konsert!
Nu börjar jag även närma mig rätt extension stylist så jag får samma sexiga burriga JLo hår 🙂

Nu är de mörkare tider och stress på alla håll och kanter inför julen. Efter all hets och press de senaste veckorna tar jag Rosenrot som dämpar och lugnar mig, och för mitt hår och naglar tar jag Silica som förstärker och ger lyster.
Naturligt tillskott, bra grejer från Vitalas som alla bör ta som hjälp under dessa mörka tider.

Nytt hår, starkare naglar och lugnet i stressen blir jätte bra kombo, precis den boosten jag behöver nu!

Dagens resa till Göteborg börjar ta slut och snart tar vi tåget tillbaka…vad jag gör dessa 3 rimmar? Hmmm…äter Ahlgrens bilar och läser nån blaskig tidning säkert. Tycker SJ borde satsa på en spa-avdelning på sina tåg, så man kan välja massage och fotspa och få dessa tre timmar att gå fort och lyxigt, en bra affärsidé?

Jag är slut i huvet nu. Ska maila de sista och sedan borra in hörlurarna och luta mig tillbaka på SJs hårda och fula stol.

/Mrs Neggo
aka Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *