Julklappar!

Jag brukar alltid vara snabb med att handla julklappar, oftast är jag klar innan december ens har börjat 🙂 Förra året införskaffades julklapparna i Las Vegas i september när jag och Yaz var där…

 

 

I år blir det dock enklare, julafton blir i lugn ro hemma hos mamma och pappa, min faster och min syster Kristin med hennes små troll kommer. En liten och enkel jul 🙂 Blir julklappar till dom bra, de är dom jag firar julafton med. Förra året köpte jag till alla och fick inte ens ett tack…

Dagen innan jul är det ju uppesittarkväll och den firas i tradions tecken hos Magda med mina brorsbarn, en liten minijulafton helt enkelt, med glögg och sen sover jag kvar. Förra året var det min enda jul då jag bojkottade julafton med att ligga hemma på soffan och ha SATC- maraton. Bland de bästa jag gjort förutom att det gjorde ont då jag vet att mamma tyckte det var jobbigt 🙁

Vad jag ska köpa till alla är redan klart i huvudet så får ta en repa på stan snart 🙂

Lunchdax,

Kram

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *