Tröttmössa…

Trodde det var mitt i natten när klockan ringde i morse, först och främst är jag inte van att gå upp så här tidigt längre då jag varit ledig i en månad… Sen att jag sov alldeles för få timmar natten till i går och jobbade 8:15- 20:30 i går med undantag för att jag var iväg och träna en snabbis… men lunchen blev framför datorn.. gör det ju inte lättare :/

Att jag sen hela dagen i går satt framför datorn och läste, läste och läste… testa systemet och försökte lära mig allt gör ju att man blir ännu tröttare.

De här är jag idag:

 

Nu är det ett par uppgifter kvar på ”schemat” innan jag ska sticka till Linköping över helgen, back on sunday! Jag, mamma, pappa, min faster och min syster Kristin ska ner i dag efter lunch… vi bor på Scandic och i kväll ska hela släkten, min mormor plus hennes gubbe, mina två mostrar (tror jag) samt min morbror och deras respektive och alla mina kusiner och visa kusinbarn ska ut och äta 🙂

I morgon ska vi besöka cloetta chokladcenter…. minns att jag varit där en gång när jag var liten…. och de jag minns mest var att de fanns massa provsmak 😉 Hehe… på kvällen i morgon tror jag vi ska hem till mormor bara och vara 🙂

Nu måste jag sätta fart så jag hinner… ha en trevlig helg <3

Kram

Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *