Bildbomb från Event @ Oxid och Tv.nu

Grym kväll i går och det känns i dag 😉
Vi började vår kväll på Alexander Ervik och Robert Tenneviks event på Oxid, 20 utvalda bloggare som mingla och fick goda drinkar från Licor 43 samt god Tapas 🙂

Här kommer en bildbomb från det 🙂

Vid sjutiden så stack vi vidare till en stor Halloween fest som TV.nu hade styrt upp… super bra uppstyrt med grym mat och inredning. Bandet som spelade var…. nja… sådär… men allt annat var topp! Lite synd att alla gick hem så tidigt 🙁

Tyvärr hade jag inte mycket bilder i telefonen från det (brukar bli att ju mer jag dricker ju mindre kort blir det då jag glömmer bort det) Därmot VET jag att Yasmina har en drös i sin telefon så hon får kompletera 🙂

Vid 11-tiden rullade vi hem… jag stod och väntade på taxi ett tag och var överlycklig över att jag hittade chips i min Goody bag vi fick på första stället 🙂 Hungrig som vanligt började jag äta….taxichaffisen var inte allt för lycklig :/

Slänger in ett blogginlägg om Goody bagen senare… men nu…. JOBBA!!!!

Första dagen på jobbet och jag ska lära mig allt om sajten….

Vi hörs,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *