Hur börjar ni er dag?

God morgon!

Hade en mysig kväll i går, D var här och vi kolla på film… Rock of Ages! Sådär måste jag säga, 3/5 får den! Det som var bäst var att min idol inom Pole Dance Janeyn Butterfly var med i den 🙂

Vaknade för en timme sen och for upp ur sängen och började fixa massor, slängde in tvätt i maskin, bädda rent osv… Hur började ni er dag?
Jag har aldrig varit en frukost människa utan börjar varje morgon med en Actimel som är bra mot immunförsvaret 🙂 Sen blir det en stoooooor latte så man vakna till liv…. Och när jag varit vaken en stund blir det kesella med jordgubbar 🙂

Vid 12 kommer Sofie hit, sofie och jag har tränar Pole Dance ihop men nu har hon uppehåll då hon pluggar till typ make-up artist och hudvårdskonsult! Hon ska göra en ”lyxkur” på mig 🙂 en ansiktsbehandling och skalpmassage…. Nice!

Kvällen bjuder på en workshop i studion, en tjej som heter Minna och har bland annat varit dansare i Enrigue Inglesias ”She’s a dirty dancer” kommer och ska lära ut Spinny Pole. Det är när Polen rör sig, annars sitter se ju fast 🙂 Det är sjuuuuukt snyggt att kunna dansa med en Spinny Pole! Dock krävs det både teknik och kunskap då man lätt mår illa 🙂

Ser fram emot kvällen då jag alltid velat lära mig det 🙂

Ha en fin kväll,
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *