Upprörd och ledsen

Kommer hem strax efter midnatt, är helt slut, duschar och så av nån jävla anledning tar jag upp en Vi Föräldrar tidning och slår upp en artikel: ”Victor blev bara 1.5 år…..”

Hela artikeln är hjärtskärande. De handlar en pojke som får en obotlig cancer och föräldrarna vet att han ska dö. Jag blir ledsen och arg och frustrerad och galen, samtidigt. Bölar och mår skit dåligt nu.

Ljusglimten i de hela är att de fått en dotter som är frisk och att lilla pojken inte förstod vad som skedde just då.

Men jag fattar inte. Finner inga ord. Orkar inte med att veta och borde inte läst, men ändå är de en verklighet och man blir påmind om livet. Om att leva här och nu, för man kan inte veta hur morgondagen ser ut.

Är klarvaken nu, ska njuta av att ligga bredvid min dotter, ta vara på att hon väcker mig 5 gånger inatt, byta blöja 2 gånger innan klockan ringer och acceptera hennes sparkar och slag inatt. Jag kanske behövde en liten väckning igen för att inse vad jag faktiskt har i mitt liv.

RIP Victor och styrka till alla som har en liten ängel i himlen <3

Godnatt…
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *