Stoooooor dag i morgon :)

I morgon är en stor dag, inte nog att jag blir rik… hehe… skoja bara, så blir jag av med det som varit min trygghet de senaste 5 åren 🙂 min lägenhet!

Fick ett bud idag och valt att ta det! Än kan allt hända då vi inte skrivit än, kl 14 i morgon skriver vi 🙂 Har ääääälskat denna lägenhet, 15 min promis till Stureplan, 7 min till odenplan… Älskat pulsen! Dock är jag redo för en ny fas i mitt liv. Den 30 nov flyttar jag till min nyproducerade 2a vid kajen 🙂

Rullar in massa event nu och jag hinner inte gå på alla, man får sålla och välja med omsorg! Denna vecka blir det på torsdag kväll, invigning av nya Ballbreaker på Kungsholmen:) jag som älskar sånt… Barn på nytt! Nästa vecka ett ” flashigt” event på onsdagen, mer om de nästa vecka!

I morgon ska jag fiiiiiiira!

Strax säsongsavslutning av Svenska Hollywoodfruar, asså…. Gunilla….. Finner inga ord!

Natti, Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *