Helt överväldigad :)

Wow… är helt överväldigad…

Vaknade i morse och hade 9 sms, 3 missade samtal och en hel drös med mejl på Facebook samt inlägg på väggen 🙂 Blir helt varm i hjärtat <3 TACK!

Ett fint blogginlägg av Yaz oxå, bara till mig <3 Kärlek vänner…

Min dag är inge speciell… jag har nu lite drygt 1,5 vecka kvar på denna enorma ledighet innan jag påbörjar min nya tjänst 1 november. Denna dag har jag bokat in 2 tim massage och 30 min ansiktsbehandling, en liten present till mig själv 🙂 Sen tror jag inte det händer så mycket mera i dag… ska städa lite då jag har en vip visning i morgon kl 15 🙂 Håll tummarna.

I morgon åker jag ner med min Sambo till min mamma och pappa, han ska få bo där ett par veckor. Har så in i hel***e mycke planerad nu framöver och massa visningar så skönt att inte behöva ha dåligt samvete för att jag ska dra bort honom hela tiden.. Kommer sakna ihjäl mig men tar hem han igen så fort de värsta är över 🙁

Förutom träning har jag en vip inbjudning till en invigning, luncher, shopping samt middagar planerad denna vecka… återkommer om det sen.

 

Nu snabbdusch innan jag ska iväg på mina härliga behandlingar 🙂

Kärlek till er,

Marie


 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *