Fåtölj i fluffig ull, såååå fin!

Jag hittade jag den mjukaste skönaste fåtöljen, oooooh, den vita. Posh säljer den fast i grå/vit lamm ull för 10.000 och på Pub hittade vi den för 5.000. Konstigt!
Frågan är hur lammullet kom dit. Jag är JÄTTE emot päls, men kan köpa skinn eller ull om jag vet att djuret blivit till matnytta. Jag är inte vegetarian fast jag borde! Men har lammet dött för maten tro ni? Svårt att veta 🙁
Men, tillbaka till fåtöljen! Vet du vart jag kan hitta fler färger så tipsa mig gärna!

De var dax att ge plats åt favvo böckerna hemma, och en bokhylla har vi aldrig haft. En öppen bokhylla. De brukar bli så ”stökigt” då. Men en liten hylla från Mio fick de bli. Fint eller? En lampa fick plats på den 🙂

Vi är lite sugna på att byta ut vår skinnsoffa till något i tyg och lite mindre? Kanske…har kollar lite i helgen, hittade en på Posh, vad tycker ni? (Rosa) fast inte rosa men grå…metallic grå…

Återstår att se, tipps mottages GÄRNA!

Nu måste jag släcka ner och sova. Imorgon ska jag till Norge och jobba, första gången jag åker till Norge! Vet inte mycket om Norge men Utöya är ju historiskt, tyvärr!

Well happy people, ses imorgon!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *