Hemma igen och nu rehab

Imorse åkte jag in till akuten, de enda helgöppna. Mitt ärende blev prio då de kollade på vaden och trodde som sjukvården att de va en blodpropp. Efter blodprov och 2 läkare som tryckte på vaden blev de inte klokare, men efter en lång diskussion trodde de att jag fått en inflammation i en sena.

Fråga mig inte men jag har fått medicin och nu är det träningsförbud och inga höga klackar tills de inte känns mer.

En bakläxa på blodprovet de tog va att mina blodvädren var dåliga och låga, vanligt är 170 och jag har 70 = ?
Jag vet varför men de finns inte så mkt att göra där. Jag får leva med att jämt vara trött. Tur att de finns latte och nu ska jag smälla i en Toblerone Croissant 🙂

Snart blir de Tyresö och tjejmiddag och mys.

Trevlig helg på er och tack för alla gulliga mess!!!

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *