Fantastiska nyheter :)

Gårdagens tjejmiddag var lika trevlig som vanligt, fantastisk mat och underbart sällskap! Johanna bjöd på en supergod chili con carne med sallad och bröd! Till efterrätt ostbricka 🙂

Denna kväll var lite speciell… vi fick nämligen helt underbara nyheter… För ett par veckor sen var Johanna med sin Sambo i Madrid på semester, och då hade han gått ner på knä 🙂 🙂 🙂 De ska gifta sig!!!! STORT grattis än en gång! Ser fram emot ett bröllop och en möhippa 😉

Blev inte så sent och jag och Julia tog sällskap på tvärbanan och tunnelbanan hem. Helt plötsligt ser jag ”Rasmus” från serien Torka aldrig tårar utan handskar…. Både jag och Julia blev som små fnittriga tonåringar 🙂

Idag är det lördag, jag ligger fortfarande på soffan och ska snart ta tag i dagen…… snart 🙂

Kram
Marie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *