Jag har blodpropp!

För andra gången i år, på benet, denna gången i min vad. Jag har under 2-3 dagar haft ont precis bakom knät där vaden börjar och de har lixåm gjort ont. I natt var de ingen bra alls och jag har ätit voltaren och tagit på tigerbalsam och gått med benvärmare. Tänkte först att de var sendrag, så känns de hela tiden.

Sen sa min mamma att de kan vara blodpropp. Jag ville inte tro på de. Ringde till sjukvårdsupplysningen och de sa att de kan vara 2 grejer: 1. Blodpropp 2. Träningsvärk

Tyvärr inte nummer 2….I wish…Jag måste senast imorgon besöka läkare om de fortfarande gör ont. De är inte livshotande om de inte blir blått eller svart och om benet inte svullnar upp obehagligt mycket.

De har svar på tal men hur tolkar jag ”obehagligt mycket”?

Jaha, då ska jag sova natten i hopp om att värken försvinner så jag slipper spendera tid på en läkarmottagning. Suck, välkommen helg!

Förutom min propp i benet så har jag tröstätit popcorn och godis. Jag tänker bunkra upp ifall lyckan slutar på sjukan och de är lördag…så hela jag är svullen hahaha nu har jag en riktig propp i magen som orsakats av mig själv 😉

En härlig fredagsmiddag består av pyttipanna och ett ägg. Spännande va!

De är ett coolt blogg event ikväll som jag gärna gått på. Men halta i höga klackar är inte riktigt min grej. De blir att somna under sänghimmeln med min dotter och hund.

En mysigare höstfredag finns inte 🙂

Kram
Yaz

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *